Services

Armadigital biedt 6 kern services. We brengen ingewikkelde zaken terug brengen tot de kern en houden het helder. Want wij geloven dat een goede oplossing altijd helder uit te leggen is ongeacht iemands achtergrond en expertise. 

Maatwerk Software Development. Snel duidelijk en goed.

Voorspellingen, inzichten en meer met de nieuwste Explainable Machine Learning en AI technieken. Niets is te gek.

Dashboarding, KPI development, insights en rapportage

Cloud Achitecture ontwerpen en hosten. Door AWS gecertificeerde Cloud Architects. 

Data gedreven beslissingen zijn onmisbaar. Van infrastructuur tot presentatie, Armadigital staat voor je klaar.

Processen & handelingen automatiseren met digitale robots. Van identificeren tot implementeren.

Software Development

Als u op zoek bent naar een partner om uw digitale visie tot leven te brengen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren software developers staat klaar om samen met u aan de slag te gaan om de beste oplossing te creëren voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het bouwen van een gebruiksvriendelijke website, het ontwikkelen van een mobiele app of het creëren van een online platform, wij hebben de kennis en vaardigheden om het voor elkaar te krijgen. Ons doel is om efficiënte, effectieve en gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen die aansluit bij de behoeften van uw doelgroep. Wij werken samen met u om uw visie te realiseren en een product te creëren waar u trots op kunt zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw digitale doelen.

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (AI) is een veld dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van systemen die intelligent gedrag kunnen vertonen, zoals het maken van beslissingen, het oplossen van problemen en het leren van nieuwe dingen. Bij onze digital agency bieden wij AI diensten aan om u te helpen bij het ontwikkelen van systemen die gebruikmaken van AI-technologieën.

Een specifiek type AI dat steeds belangrijker wordt, is Explainable AI (XAI). XAI is een vorm van AI die zich bezighoudt met het maken van AI-systemen die hun beslissingen kunnen uitleggen aan mensen. Dit is belangrijk omdat sommige AI-systemen zo complex zijn dat het moeilijk is om te begrijpen hoe ze tot hun beslissingen komen. Hiervoor gebruiken we technieken zoals LIME (Local Interpretable Model-agnostic Explanations) of SHAP (SHapley Additive exPlanations)XAI kan helpen om vertrouwen te vestigen in AI-systemen door te laten zien hoe ze tot hun beslissingen komen en wat de beperkingen ervan zijn.

Bij onze digital agency werken wij samen met u om te bepalen hoe we AI en XAI kunnen inzetten om uw doelen te bereiken.

 

 

 

 

 

Business Intelligence

Business intelligence (BI) is een veld dat zich bezighoudt met het verzamelen, analyseren en presenteren van data om beslissingen te ondersteunen en het beleid van een organisatie te verbeteren. Bij onze digital agency bieden wij BI diensten aan om u te helpen de juiste data te verzamelen, te analyseren en te presenteren om uw doelen te bereiken.

Ons team van ervaren BI professionals gebruikt geavanceerde algoritmen en technieken om inzichten te verkrijgen uit uw data. Of het nu gaat om het begrijpen van het gedrag van uw klanten, het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen of het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, wij hebben de kennis en vaardigheden om u te helpen uw doelen te bereiken. Wij werken samen met u om te bepalen welke data relevant is en hoe deze het beste kan worden geanalyseerd om waardevolle inzichten te verkrijgen.

Met behulp van BI kunt u uw bedrijfsstrategieën versterken, beslissingen nemen op basis van feiten en uw concurrentiepositie verbeteren.

Cloud Architecture

Cloud architecture is de manier waarop een organisatie haar IT-infrastructuren, applicaties en gegevens op een cloud computing platform beheert. Dit kan een openbare cloud, een private cloud of een hybride cloud zijn. Cloud architecture biedt een aantal voordelen, zoals:

  • Flexibiliteit: met cloud architecture kunt u gemakkelijk opschalen of afschalen naargelang de behoeften van uw organisatie.

  • Kosteneffectiviteit: in plaats van het aanschaffen en onderhouden van uw eigen hardware, kunt u gebruikmaken van de infrastructuur, applicaties en gegevens van een cloud provider, wat kan leiden tot lagere kosten.

  • Schaalbaarheid: cloud architecture maakt het gemakkelijk om nieuwe resources toe te voegen of te verwijderen naargelang de behoeften van uw organisatie.

  • Brede toegang: met cloud architecture kunt u toegang krijgen tot uw gegevens en applicaties vanaf elke locatie met een internetverbinding.

Bij onze digital agency bieden wij cloud architecture diensten aan om u te helpen de juiste cloud oplossing te kiezen en deze te implementeren. Wij werken samen met u om te bepalen welke cloud oplossing het beste bij uw behoeften past en zorgen ervoor dat de implementatie soepel verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw IT-infrastructuren met behulp van cloud architecture.

Data Science

Data science is een veld dat steeds belangrijker wordt in de zakenwereld. Door grote hoeveelheden data te verzamelen, te analyseren en te interpreteren, kunnen bedrijven inzichten verkrijgen die hen helpen om beslissingen te nemen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Bij onze digital agency bieden wij data science diensten aan om u te helpen de juiste data te verzamelen en te analyseren om uw doelen te bereiken.

Ons team van ervaren data scientists gebruikt geavanceerde algoritmen en technieken om patronen en inzichten te ontdekken in uw data. Of het nu gaat om het begrijpen van het gedrag van uw klanten, het optimaliseren van uw marketingcampagnes of het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, wij hebben de kennis en vaardigheden om u te helpen uw doelen te bereiken. Wij werken samen met u om te bepalen welke data relevant is en hoe deze het beste kan worden geanalyseerd om waardevolle inzichten te verkrijgen.

RPA & Scraping

Robotic Process Automation (RPA) en web scraping zijn twee technologieën die steeds vaker worden ingezet om bedrijfsprocessen te automatiseren en data te verzamelen. Met RPA kunt u softwarerobots inzetten om taken uit te voeren die normaal gesproken door mensen worden gedaan.

Web scraping is een techniek waarmee data van websites kan worden verzameld en opgeslagen voor later gebruik. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om informatie over producten of diensten te verzamelen of om marktonderzoek te doen.

Bij onze digital agency bieden wij RPA en web scraping diensten aan om u te helpen uw bedrijfsprocessen te automatiseren en de juiste data te verzamelen om uw doelen te bereiken. Wij werken samen met u om te bepalen welke technologie het beste bij uw behoeften past en zorgen ervoor dat de implementatie soepel verloopt.