Cases

Ons portfolio omvat alles van websites of zakelijke portals en dashboards tot aan mobiele applicaties en database structuren. Tegelijkertijd hebben we veel ervaring met het automatiseren van business processen met behulp van RPA, Machine Learning en Big Data powered algoritmes.

Bekijk onze geselecteerde projecten uit verschillende branches.

september 2021 - Heden

MH Hydraulics

MH Hydraulics is wereldwijd actief op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud van hydraulische pompen, motoren, cilinders, kleppen en componenten voor de mobiele, maritieme, off-shore, industrie, mijnbouw en transport industrieën.

Samen met MH Hydraulics hebben we meerdere projecten succesvol afgerond. Zo hebben wij met MH Hydraulics gekeken hoe we resource intensieve processen kunnen optimaliseren, zonder aan de kwaliteit die MH bied voorbij te gaan. Armadigital heeft met behulp van cutting-edge Computer Vision algoritmen 12.000 blauwdrukken automatisch kunnen annoteren.

Daarnaast heeft Armadigital 3 RPA oplossingen geleverd, welke een verscheidenheid aan verschillende data automatisch van internet verzamelen, structureren en inzichtelijk maken.

Tot slot hebben we een Web App ontwikkeld die in real-time de beste manieren laat zien hoe je een niet op voorraad zijnde pomp kan samenstellen uit andere pompen en onderdelen, gebaseerd op verschillende criteria.

FEBRUARI 2022 - MAART 2022

Techniek Bedrijven

Techniek Bedrijven is hét technische carrière evenement met diepgang. Voor hun evenement in 2021 in het Rotterdam WTC heeft Armadigital een website gemaakt als onderdeel van een online brain-teaser. De opgegeven resultaten werden automatisch in Google Sheets verzameld, zodat de organisatie meteen met de verkregen data aan de slag kon op een manier die voor hen het makkelijkst was.

small_TBE_1139_67d335f604_c039992624-1110x600
Milieu Enkel.
Nederland, Rotterdam, 29 september 2015.
De Erasmusbrug in Rotterdam die het Zuiden verbind met het Noorden van de stad. Rotterdam heeft veel last van luchtvervuiling en heeft daarom per 1 januari 2016 een milieuzone ingesteld met restricties voor oudere voertuigen. Er zijn meer steden in Nederland die een dergelijke zone hebben voor bijvoorbeeld vrachtauto's. De milieuzone in Rotterdam wordt de eerste van Nederland die ook personenauto's op benzine gaat uitsluiten, als ze een bouwjaar van voor 1992 hebben.
Februari 2022 - MEI 2022

Tortuga Capital

Samen met Tortuga Capital hebben we een big-data oplossing meer future-proof gemaakt. De focus lag hierbij op het implementeren van best-practices, testen en het verbeteren van de code quality. Altijd fijn om een bedrijf te zien dat het belang van robuuste software inziet!

November 2022 - December 2022

Westvest Notarissen

Westvest Notarissen is een modern en professioneel notariskantoor, dat al meer dan 35 jaar in Delft gevestigd is. Ze staan in de top van de grote zelfstandige notariskantoren in Nederland. Voor Westvest hebben we een Web App uitgebreid met nieuwe en verbeterde functionaliteit. Daarnaast hebben we de codebase weer future-proof gemaakt. Tijdens het hele proces hebben we code quality en goede communicatie voorop gesteld.

notaris